Número actual

Vol. 1 No 11 (2022): Núm. 11 (2022) Emblecat
Emblecat. Portada revista núm.11

En aquest número trobareu articles de recerca que ens porten a la policromia d'una clau de volta del segle XIV, a la història d'una nina Steiner, a la vida de l'activista marxista Jeny, a l'obra dels artistes Joaquim Mir, Mariano Andreu i Irene Narezo, a la crític del periodista Puaux, vinculat a l'art parisenc dels artistes espanyols del tombant del segle XX, i a l'activitat del galerista Ángel Marsà en la promoció de l'art.

Els reportatges recullen l'exposició al Museu Carmen Thyssen de Màlaga sobre els realismes dels anys vint i trenta en l'art espanyol, l'experiència expositiva a la Universitat Autònoma de Barcelona d'artistes contemporanis i l'exposició de l'artista Paco Anglada.

Així com la presentació del conservador Josep Capsir de les col·leccions d'arts decoratives del Museu del Disseny de Barcelona (DHUB) i notícies de l'Associació Catalana d'Estudis de l'Emblema. Art i Societat.

La revista figura relacionada a les webs:

https://www.latindex.org/latindex/ficha?folio=30207

https://www.accesoabierto.net/dulcinea/ficha3648

Publicades: 2022-07-11

Crèdits

Veure tots els números

Els pdfs dels articles es poden descarregar, són de lliure accés. No obstant això, tant el text com les imatges estan subjectes a uns drets d'autoria.

Per tant, la publicació no pot ser reproduïda o transmesa, total o parcialment, per qualsevol sistema de difusió, electrònic o mecànic, ni per fotocòpies, gravació o un altre sistema de reproducció d'informació, sense el permís per escrit de titular de l'autor de aquesta edició. Totes les imatges de les revistes editades per Emblecat Edicions, si no s'indica res contrari, s'utilitzen sota l'empara de l'article 32.1 (Cita i il·lustració de l'ensenyament) de la llei de la propietat intel·lectual 23/2006. En tot cas si és reproduïda una o diverses imatges editades en algun número de la revista Emblecat, serà responsabilitat d'aquell o aquells que facin un mal ús sense demanar els corresponents permisos.